De ontmoetingsplaats voor jongeren vanaf 12 jaar

logo de dispelJeugdsoos C.J.V. De Dispel is er voor de jeugd vanaf ongeveer 12 jaar. Elke zondagavond en om de week op zaterdag (even week) is de SooS geopend voor iedereen die zin heeft om nog even lekker te kletsen, te biljarten, darten en om gezellig aan de bar te hangen.

interieur2Naast de vaste SooSavonden organiseert de SooS ook andere activiteiten, deze worden aangekondigd via de mail, BijEen, Facebook en via www.pguithuizen.nl.

Ben je nog nooit in de SooS geweest, maar toch wel nieuwsgierig? Kom dan gerust eens een kijkje nemen en neem gerust je vrienden en vriendinnen mee. Ook de ouders en familieleden zijn van harte welkom.


De openingstijden van de SooS:

Zaterdagavond (even week):    20.00 - 24.00 uur
Zondagavond: 20.00 - 24.00 uur


C.J.V. de Dispel heeft een eigen ruimte op de bovenverdieping van De Kandelaar (ingang achterzijde) achter de Zionskerk.

Inlichtingen:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook:  www.facebook.com/cjv.dedispel

 

de_kandelaar

Terug - Naar boven - Volgende 

Agenda

Dagelijks Woord

  • dinsdag 21 september 2021 - Jesaja 12:1-4
    Op die dag zul je zeggen: ‘Ik zal u loven, HEER. U bent woedend op mij geweest, maar uw toorn is geweken, u troost mij. God, hij is mijn redder. Ik heb een vast vertrouwen, ik wankel niet, want de HEER is mijn sterkte, hij is mijn beschermer, hij heeft mij redding gebracht.’ Vol vreugde zullen jullie water putten uit de bron van de redding. Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam. -- Jesaja 12:1-4