De ontmoetingsplaats voor jongeren vanaf 12 jaar

logo de dispelJeugdsoos C.J.V. De Dispel is er voor de jeugd vanaf ongeveer 12 jaar. Elke zondagavond en om de week op zaterdag (even week) is de SooS geopend voor iedereen die zin heeft om nog even lekker te kletsen, te biljarten, darten en om gezellig aan de bar te hangen.

interieur2Naast de vaste SooSavonden organiseert de SooS ook andere activiteiten, deze worden aangekondigd via de mail, BijEen, Facebook en via www.pguithuizen.nl.

Ben je nog nooit in de SooS geweest, maar toch wel nieuwsgierig? Kom dan gerust eens een kijkje nemen en neem gerust je vrienden en vriendinnen mee. Ook de ouders en familieleden zijn van harte welkom.


De openingstijden van de SooS:

Zaterdagavond (even week):    20.00 - 24.00 uur
Zondagavond: 20.00 - 24.00 uur


C.J.V. de Dispel heeft een eigen ruimte op de bovenverdieping van De Kandelaar (ingang achterzijde) achter de Zionskerk.

Inlichtingen:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook:  www.facebook.com/cjv.dedispel

 

de_kandelaar

Terug - Naar boven - Volgende 

Agenda

Dagelijks Woord

  • dinsdag 25 januari 2022 - Johannes 15:3-5
    Jullie zijn al rein door alles wat ik tegen jullie gezegd heb. Blijf in mij, dan blijf ik in jullie. Een rank die niet aan de wijnstok blijft, kan uit zichzelf geen vrucht dragen. Zo kunnen jullie geen vrucht dragen als jullie niet in mij blijven. Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Als iemand in mij blijft en ik in hem, zal hij veel vrucht dragen. Maar zonder mij kun je niets doen. -- Johannes 15:3-5