De ontmoetingsplaats voor jongeren vanaf 12 jaar

logo de dispelJeugdsoos C.J.V. De Dispel is er voor de jeugd vanaf ongeveer 12 jaar. Elke zondagavond en om de week op zaterdag (even week) is de SooS geopend voor iedereen die zin heeft om nog even lekker te kletsen, te biljarten, darten en om gezellig aan de bar te hangen.

interieur2Naast de vaste SooSavonden organiseert de SooS ook andere activiteiten, deze worden aangekondigd via de mail, BijEen, Facebook en via www.pguithuizen.nl.

Ben je nog nooit in de SooS geweest, maar toch wel nieuwsgierig? Kom dan gerust eens een kijkje nemen en neem gerust je vrienden en vriendinnen mee. Ook de ouders en familieleden zijn van harte welkom.


De openingstijden van de SooS:

Zaterdagavond (even week):    20.00 - 24.00 uur
Zondagavond: 20.00 - 24.00 uur


C.J.V. de Dispel heeft een eigen ruimte op de bovenverdieping van De Kandelaar (ingang achterzijde) achter de Zionskerk.

Inlichtingen:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook:  www.facebook.com/cjv.dedispel

 

de_kandelaar

Terug - Naar boven - Volgende 

Agenda

Dagelijks Woord

  • maandag 20 maart 2023 - Exodus 20:1-6
    Toen sprak God deze woorden: ‘Ik ben de HEER, uw God, die u uit Egypte, uit de slavernij, heeft bevrijd. Vereer naast mij geen andere goden. Maak geen godenbeelden, geen enkele afbeelding van iets dat in de hemel hier boven is of van iets beneden op de aarde of in het water onder de aarde. Kniel voor zulke beelden niet neer, vereer ze niet, want ik, de HEER, uw God, duld geen andere goden naast mij. Voor de schuld van de ouders laat ik de kinderen boeten, en ook het derde geslacht en het vierde, wanneer ze mij haten; maar als ze mij liefhebben en doen wat ik gebied, bewijs ik hun mijn liefde tot in het duizendste geslacht. -- Exodus 20:1-6