Tijdens de kerkdienst is er een moment voor de kinderen. Daarna vertrekken we naar de kinderkring. Daar worden allerlei Bijbelverhalen op een leuke manier verteld. Ook gaan we op allerlei creatieve manieren aan de slag met het Bijbelverhaal. Denk maar eens aan een schaap, gemaakt van een rijstwafel. Of denk aan de smileys en aan alle zaadjes die we hebben geplant of gebruikt.

Een paar keer per jaar hebben we een groot project zoals bijv. met advent of voor Pasen. Palmzondag in Hunsingoheerd is altijd een groot feest. Ook met Kerst doen we iets bijzonders. Wat het dit jaar wordt weten we nog niet precies, maar leuk wordt het zeker.

RAINBOW, de duif van Kerk in Actie vloog afgelopen jaar een paar keer voor ons uit. En ook dit jaar zal ze vast wel weer eens langskomen.

Wie natuurlijk ook regelmatig langs zal komen is Cora. Zij beleeft met haar vriendjes steeds weer nieuwe avonturen. Ook gaan we het komend jaar gebruik maken van vertelplaten. Op die manier wordt het Bijbelverhaal nog leuker om naar te luisteren en te kijken.

Dus ... van hart welkom op de Kinderkring. Wij zouden het fijn vinden als je komt!

Tijdens de zomervakantie is de kinderoppas en kinderkring gecombineerd in de vakantiekring. Alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool zijn hier van harte welkom.

Bestuur Kinderkring:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kinderkring02

 

Terug - Naar boven - Volgende

Agenda

Dagelijks Woord

  • zondag 29 januari 2023 - Marcus 10:24-27
    De leerlingen schrokken van zijn woorden. Maar Jezus zei nog eens uitdrukkelijk: ‘Kinderen, wat is het moeilijk om het koninkrijk van God binnen te gaan: het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke om het koninkrijk van God binnen te gaan.’ Nu waren ze nog meer ontzet, en ze zeiden tegen elkaar: ‘Wie kan er dan nog gered worden?’ Jezus keek hen aan en zei: ‘Bij mensen is dat onmogelijk, maar niet bij God, want bij God is alles mogelijk.’ -- Marcus 10:24-27