In de zomer van 2008 ben ik door JOP/Provider gevraagd om een website te maken met daarin het programma en de activiteiten van deze jongeren. Het werd een eenvoudige website met statische pagina's, in september 2008 was de site gereed.

JopProvider sept 2008

 

Omdat ik in die tijd jeugdouderling was en hierdoor ook deel uit maakte van de Jeugdcentrale, had ik de behoefte om een website te bouwen voor een grotere doelgroep. Het werd uiteindelijk de website van JCUithuizen (Jeugdcentrale). Ook dit werd een website met statische pagina's en in augustus 2009 online.

Jeugdcentrale aug 2009

 

In het vroege voorjaar van 2010 ik gevraagd door de kerkenraad of ik een website wilde bouwen voor de nieuwe PG Uithuizen (de fusie van de Hervormde- en Gereformeerde gemeente vond plaats op 6 juni 2010). Door wat technische problemen lukte het niet om tijdens de fusiezondag de website gereed te hebben maar in juli 2010 was alles klaar. Voor het eerst gebruik gemaakt van dynamische pagina's, hierdoor kun je gemakkelijk artikelen toevoegen en verwijderen en de volgorde veranderen zonder elke keer de hele pagina te moeten aanpassen.

PGuithuizen juli 2010

 

De vorige website was verouderd (tenminste de techniek en het programma) en hierdoor kwetsbaar voor hackers. In 2014 begonnen met het bouwen van een nieuwe website, gemaakt met het nieuwste programma en voldoet aan de nieuwste eisen. Ook is de site nu responsive, d.w.z. dat het zich aanpast aan de scherm waarop het wordt bekeken, dus nu ook goed te bekijken op een telefoon of tablet. De website was in maart 2015 helemaal klaar.

PGUithuizen febr 2015

Kort verslag van Kor Tillema

 

Naar boven - Terug

Agenda

Dagelijks Woord

  • maandag 29 mei 2023 - Efeziers 1:13-14
    In hem hebt ook u de boodschap van de waarheid gehoord, het evangelie van uw redding, in hem bent u, door uw geloof, gemerkt met het stempel van de heilige Geest die ons beloofd is als voorschot op onze erfenis, opdat allen die hij zich heeft verworven verlost zullen worden, tot eer van Gods grootheid. -- Efeziers 1:13-14