kerkcafe 

Voor jongeren en jeugdigen in de leeftijd van ca. 20 tot 50 jaar is er, net als voorgaande jaren, Kerkcafé. Op de laatste vrijdag van de maand, vanaf 20.00u, komen we samen in de jeugdruimte boven De Kandelaar.

Heb jij ook zin om met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen over het geloof en hoe je daar nu wel of niet mee bezig bent in je dagelijkse leven? Maar ook om gedachten uit te wisselen over eigentijdse, maatschappelijke onderwerpen? Of vind je het gewoon leuk om met elkaar een gezellige en ongedwongen avond te hebben? Kom dan eens langs op één van de kerkcafé-avonden.

Iedere avond staat los van een andere en heeft een eigen gespreksonderwerp. De ene keer wordt dit voorbereid door iemand uit de groep zelf, soms aan de hand van een film of een spel. Een andere keer wordt er iemand uitgenodigd om een avond te leiden en te spreken over een actueel onderwerp.

kerkcafe2Dus wanneer jij ...

... graag discussieert
... liever luistert
... je interesseert voor maatschappelijke en actuele onderwerpen
... juist wel of niet bezig bent met geloofszaken
... het leuk vindt om leeftijdsgenoten te ontmoeten
... DAN IS KERKCAFE ZEKER OOK IETS VOOR JOU!

 

Meer info?  Margje Bouwman,  tel. 433252

v&Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook: www.facebook.com/kerkcafe

Terug - Naar boven - Volgende

Agenda

Dagelijks Woord

  • zondag 29 januari 2023 - Marcus 10:24-27
    De leerlingen schrokken van zijn woorden. Maar Jezus zei nog eens uitdrukkelijk: ‘Kinderen, wat is het moeilijk om het koninkrijk van God binnen te gaan: het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke om het koninkrijk van God binnen te gaan.’ Nu waren ze nog meer ontzet, en ze zeiden tegen elkaar: ‘Wie kan er dan nog gered worden?’ Jezus keek hen aan en zei: ‘Bij mensen is dat onmogelijk, maar niet bij God, want bij God is alles mogelijk.’ -- Marcus 10:24-27