Hallo Gemeenteleden!together

Het is weer tijd voor het jaarlijkse volleybal toernooi, georganiseerd door diverse kerken uit Uithuizen, Uithuizermeeden en Roodeschool.

Dit toernooi zal gehouden worden op zaterdagavond
4 November in de Scherphornhal te Uithuizermeeden!
De zaal zal om 18.15 uur open zijn en om 18:45 uur start het toernooi.

Hoe kan ik meedoen?
Stel je eigen team samen en mail dan je teamnaam, een contactpersoon, teamleden en hun leeftijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgave kan vanaf 17 september. Deelnemen kan vanaf 12 jaar. Wij vragen 20 euro inschrijfgeld per team dit komt ten goede voor het onderstaande goede doel. Doe dit voor 15 oktober, want dan sluit de inschrijving. Na de sluiting van de inschrijvingen ontvangt de contactpersoon van het team een draaiboek van ons.

Het goede doel van deze avond:
UMCG kanker researchfonds. Artsen en wetenschappers zetten zich elke dag in om kanker dichterbij genezing te brengen. Elke dag weer een klein stapje richting nieuw perspectief voor patiënten.
Wetenschap heeft donateurs nodig.
Wetenschappelijk kankeronderzoek kost niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Financiering via reguliere kanalen is helaas niet toereikend. Om urgente problemen op te lossen en sneller resultaat te behalen zijn aanvullende donaties nodig. Daarom is er het UMCG Kanker Researchfonds.
Donaties en schenkingen maken verschil.
Met hulp van donateurs brengen wij genezing van kanker dichterbij. Veel innovaties komen uit Groningen en we willen nieuwe mijlpalen bereiken. Dankzij donateurs kan het UMCG Kanker Researchfonds hieraan bijdragen.

Graag tot zaterdag 4 november en natuurlijk zijn toeschouwers ook van harte welkom.!!!!!!!

Namens de organisatie van het volleybal Together toernooi,

Martin Piersma en Mariska Boertien

Agenda

Dagelijks Woord

  • maandag 01 maart 2021 - Lucas 8:23-24
    Onderweg viel hij in slaap. Er kwam een wervelstorm opzetten, zodat de boot water maakte en dreigde te zinken. Ze maakten hem wakker en riepen: ‘Meester, meester, we vergaan!’ Hij stond op en sprak de wind en de golven bestraffend toe. Daarop ging de wind liggen en kwam het water tot rust. -- Lucas 8:23-24