Startzondag 2 juli

Op zondag 2 juli a.s. organiseren we weer een gemeentezondag.
Deze begint om 9.30 uur met een theaterdienst in de Zionskerk ‘Samen sterk’.
 
Lees meer 

Meditatiebijeenkomst 12-06-2023

Met God zijn wij verbonden, met Vader,  Zoon en Geest
Met al wie overwonnen, al wie zijn trouw geweest
Bewijs ons uw genade, dan zingen wij bevrijd
De glorie van uw daden, in tijd en eeuwigheid.
 

Lees meer 

Ab Gramsbergen al 65 jaar organist 23-04-2023

In de kerkdienst van 23 april werd onze organist Ab Gramsbergen in het zonnetje gezet. Op deze datum was het precies 65 jaar geleden dat Ab tot organist werd benoemd. Daarom kreeg uit handen Piet Geert Nicolai en André Dallinga (Loppersum) het draaginsigne in goud met briljant! Verder kregen meneer en mevrouw Gramsbergen behalve veel lovende woorden ieder een prachtig bos bloemen overhandigd.
(foto's met dank aan Aiso Lycklama a Nijeholt)
Lees meer 

Opbrengst Snert & Pannenkoeken 2023

PG Uithuizen steunt stichting Gewoon Bijzonder Uithuizen

Op zaterdag 18 maart jl. werd de jaarlijkse snert & pannenkoeken actie georganiseerd door de Protestantse kerk te Uithuizen. Zalencentrum de Kandelaar werd omgetoverd tot een waar restaurant waar gemeenteleden en overige belangstellenden voor een klein bedrag pannenkoeken en snert konden nuttigen. Vele vrijwilligers van de PG Uithuizen waren deze dag in touw om alle gasten te voorzien van onbeperkt snert en pannenkoeken.

Lees meer 

Palmpasen 2023

Jong en oud PG Uithuizen viert Palmpasen

Afgelopen zondag werd er in de Protestantse Kerk te Uithuizen Palmpasen gevierd. Traditioneel gezien gaan de kinderen met de leiding van de kinderkring naar Hunsingoheerd om met de oudste leden van de gemeente de Palmpasen stokken te versieren.

Lees meer 

Film van de maand november 2022

De film van de maand november 2022 is de Musical Naäman

 
Lees meer 

Dartstoernooi van 30-09-2022

Vrijdag 30 september hebben we voor het eerst sinds corona weer een activiteit in de SooS gehouden. Deze keer hebben we een darttoernooi gehouden en met maar liefst 18 deelnemers kunnen we dit een geslaagde avond noemen!

 

Lees meer 

Gemeentezondag 12-06-2022

We kijken terug op een zeer geslaagde gemeentezondag. Nadat we door de corona perikelen grote gemeente activiteiten moesten annuleren de afgelopen 2 jaren was er zondag weer een gemeentezondag georganiseerd. De ochtend begon met een kopje koffie of thee bij binnenkomst van de kerk. De dienst zelf had als thema: Samen.
Lees meer 

Bloemen op Stille Zaterdag 2022

Op Stille Zaterdag zijn de gegeven bloemen weer op de begraafplaats neergelegd. Vele namen hebben we genoemd.
Lees meer