BBB winterbarbecue

HET ACTIVITEITENTEAM organiseert WINTERBARBECUE voor mannen op zaterdag 27 januari 2024

Het Activiteitenteam (AT) organiseert activiteiten die een minder theologisch karakter hebben en die tot doel hebben de samenkomst in de gemeente te stimuleren. Met deze activiteiten hopen we hen te bereiken die in het centrum van de kerk staan alsmede hen die verder naar de rand bewegen. De activiteiten kunnen worden georganiseerd voor de hele gemeente of voor bepaalde doelgroep.

Deze keer een mannenactiviteit en wel een WINTERBARBECUE. Het gevoel van kameraadschap dat ontstaat als je rond een grill staat, verhalen deelt en samen lacht. En natuurlijk de voldoening die je put uit het feit dat je een heerlijke maaltijd voor vrienden kunt koken. In een wereld waar we de meeste tijd binnenshuis doorbrengen, omringd door technologie, kan grillen kan een manier zijn om je (opnieuw) met elkaar te verbinden.

Dus geef je z.s.m. op bij Henk Bos of Watte Piersma. Mocht de belangstelling er groot zijn, dan wordt er 26 januari een extra avond georganiseerd.

En dan SAVE THE DATE want op zaterdag 24 februari organiseert het AT een PUBQUIZ voor de hele gemeente! Hierover meer in het volgende nummer van BijEen.

terug