woensdag 11 oktober 2023

Excursie: Pioniersplek Nijkleaster te Jorwerd

Datum: 
 woensdag 11 oktober 2023
Tijdstip: 
 09.30 uur  - 12.30 uur
Locatie: 
 Sluytermanwei 4, 9023 AB Jorwert
Prijs: 
 €5,00 + reiskosten

Ook vorig jaar is deze excursie gehouden, maar 10 deelnemers is het maximaal aantal. Een aantal mensen kon daarom vorig jaar niet mee. Woensdag 11 oktober is de volgende excursie naar Jorwerd.                                                                                                                                                                                                                                
De excursie naar het protestantse bezinningscentrum Nijkleaster in het Friese Jorwerd (ten zuidwesten van Leeuwarden) wordt georganiseerd voor gemeenteleden van het cluster Roodeschool, Uithuizen, Uithuizermeeden en Warffum.                                                                                        
Op 11 oktober aanstaande begint het programma in Jorwert om 09.30 u. met een ochtendgebed in de monumentale Radboudkerk. Om 10.00 u. is er een koffiepauze met ontmoeting en kennismaking. Van 10.30 tot 11.45 u. volgt de zogenaamde ‘kleasterkuier’, een meditatieve wandeling – met gesprek in tweetallen – door de nabije omgeving. Tenslotte is er vanaf 11.45 u. een gezamenlijke lunch in ontmoetingsruimte, die gecreëerd is in de voorkerk van de Radboud. Deelnemers wordt verzocht zelf een lunchpakket mee te brengen.

Voor koffie en thee wordt door Nijkleaster gezorgd. Met deze lunch eindigt het programma om 12.30 u. Voor dit programma wordt ter plekke een bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd

Opgave voor 5 oktober via Hiltsje Dubois, 
hiltsjedubois@hotmail.com.      
Mocht u geen vervoer hebben dan kunt u contact opnemen via vt@pguithuizen.nl.
 

terug