Snert en pannenkoekenactie

Na een geslaagde editie in 2023, zullen we ook dit jaar weer ‘De Kandelaar’ omtoveren tot een waar restaurant voor de snert en pannenkoeken actie.

Uiteraard zit er ook een goed doel verbonden aan deze actie en dit jaar is er gekozen voor de stichting ‘Help je medemens’ te Loppersum
Stichting Steun Je Medemens ofwel SJM is in 2017 opgericht, met als doel het (in natura) ondersteunen van kinderen van ouders die het financieel zwaar hebben maar net te veel verdienen om ondersteuning van een voedselbank te ontvangen. Zij zorgen voor voedselpakketten, verjaardagpakketten, een leuke pakjesavond en een kerstpakket. Tevens ondersteunen ze de cliënten iedere maand met gratis kleding, verzorgingsproducten en huisraad.
De mensen die aanmerking komen zijn woonachtig in de gemeente Eemsdelta, gem. Hogeland, (voormalig) gem. Ten Boer.
De stichting is voor haar inkomsten afhankelijk van donaties.
Helaas heeft de stichting in december te maken gehad met brand in hun stichting huis, waardoor financiële giften harder nodig zijn dan ooit.

De snert en pannenkoeken actie zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart in de Kandelaar aan de Hoofdstraat-Oost 18 te Uithuizen.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Dit kan door snert te koken of pannenkoeken te bakken. Ook kunt u voor een kleine bijdrage aanschuiven, waar u wordt bediend en kunt genieten van de zelfgemaakte snert en pannenkoeken.
De kosten hiervoor zijn €5.00 voor volwassenen en €3.50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Opgave kan via dit aanmeldformulier op de website, de opgave lijsten in de hal van de Kandelaar of contact op te nemen met:
Familie Bos – van der Molen, telefoonnummer: 06-29066972

Graag tot dan!
Jacob Jan Kooi, Margriet Werkman, Gert Bos, Miranda Bos

terug